Bryllupsfotografering Lillestrøm

Bryllupsfotografering Lillestrøm.

Raquel & Simen giftet seg i Strømmen Kirke 10. Mars 2017.

Bryllupsparet hadde innlosjert seg på The Thief i Oslo og hadde forberedelsene sine der. Simen reiste i forkant til kirken for å vente på Raquel der. Når resten av forberedelsene var ferdig kom Raquel og resten av følget etter i en limousine.

Strømmen Kirke er en flott langkirke fra 1929. Kirken er bygget i mur med kraftige vegger. Etter vielsen var ferdig tok vi også noen bilder ved kirken før vi reiste videre ned til Lillestrøm sentrum og bildetakning der. Tidsplanen vår holdt akkurat og vi kom til mottagelsen på Fagerborg Hotel i akkurat riktig tid.

Resten av kvelden ble det god mat og mange fine taler og historier på hotellet. Takker så mye til brudeparet og familie for en hyggelig kveld!

Bryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering LillestrømBryllupsfotografering Lillestrøm

Bryllupsfotografering Lillestrøm

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.