Bryllupsfotograf Drammen

Bryllupsfotograf Drammen.

Joiada og Johan giftet seg på Tinghuset 15. Mars 2017.

Johan ringte meg noen dager i forkant å lurte på om jeg hadde mulighet til å ta bryllupsbildene for de. Jeg takket ja til oppdraget og måtte ta en rask kjøretur ut for å se hvordan snø og landskapet så ut i områdene rundt i Drammen midt i mars. Jeg fant ut at med litt kreativ utvelgelse av områder kunne vi faktisk få både vinter og vår i løpet av fotoshooten.

Vi kjørte først opp til Skoger Kirke. Kirken som ligger på veien innover mot Konnerud lå akkurat så høyt at det fortsatt lå snø på jordene rundt. Jeg fikk paret til å gå opp på en høyde mens jeg la meg så lavt jeg kunne i terrenget, bildene ser ut som de er tatt langt til fjells med masse snø. Snøen på disse bildene var borte dagen etter!

Etter vi fikk “vinterbildene” reiste vi ned til Drammen sentrum og tok noen vårbilder nede ved ypsilon før vi reise videre til noen gamle trebygninger ved Drammenselva.

Paret ble kjempefornøyd med variasjonen på bildene, og jeg må si meg enig. Det er nesten utrolig at disse bildene er tatt innenfor to timer når man ser på de!

 Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen Bryllupsfotograf Drammen

Bryllupsfotograf Drammen

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.