Bryllupsfotografering Holmenkollen

Bryllupsfotografering Holmenkollen.

Pernille og Mikkel giftet seg i Holmenkollen Kapell 14. Januar 2017.

Vinteren hadde latt vente på seg i tiden før bryllupet. Jeg brukte ekstra tid på å finne beliggenhet for bryllupsbildene da det var helt mangel på snø i ukene i før bryllupet. Noen dager før bryllupsdagen kom snøen vi ventet på og det ble hvitt til vinterbryllupet. Med vinterbryllup er lyset ofte av begrenset varighet, i dette bryllupet ble derfor bryllupsbildene tatt litt annerledes.

For å bruke mest mulig av dagslys ble det “first look” før vielsen. Dette skjedde på Scandic Holmenkollen Park Hotel hvor paret hadde innlosjert seg for helgen. Mikkel ventet ute ved utkikkspunktet på at Pernille skulle komme ut. Du kan se på bildene at gleden var stor når han fikk snu seg for å kikke på sin kommende brud.

Før vielsen var vi også oppe på Tryvann for å ta flere bilder. Det var kaldt med ganske kraftig vind så bildene måtte tas effektivt.

Klikk her for å se et video-slideshow fra bryllupet

Vielsen ble holdt i flotte Holmenkollen kapell. Kapellet er stort og lyst, med god plass til gjester. Etter vielsen gikk turen videre for noen flere bilder ved Lysebu som stilte ett gammelt stabbur til disposisjon for oss. Solen var i ferd med å gå ned når vi tok bildene og vi fikk ett flott lys i nysnøen. Kjempeflott!

Ferden gikk så videre til Sporten på Holmenkollseteren hvor middag og fest ble holdt. Vi fikk tatt mange fine bilder av festen denne flotte vinterdagen.

Bryllupsfotografering Holmenkollen, var som en drøm denne dagen. Dager som dette er grunnen til at jeg elsker jobben min så høyt!

Se flere bryllup her i bloggen

Se bryllupsbilder i galleriet her

Takker så mye for en kjempefin dag og kveld i Holmenkollen med dere, Pernille og Mikkel!

Bryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering Holmenkollen, Holmenkollen kapellBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering HolmenkollenBryllupsfotografering Holmenkollen

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.