8O3A2506-Edit

En mer engasjert, energisk og god fotograf skal du lete lenge etter! Han har en herlig personlighet, er kreativ og gav virkelig alt for å gjøre vår dag helt spesiell. En profesjonell, dyktig og fin fyr, som brenner for det han driver med. Anbefales på det sterkeste!

Bryllupet til Elin & Anders, Åsgårdstrand
Se flere bilder her

5I8A9912-Edit

Jag och min man är otroligt nöjda över att vi bokade Jørn till vårat bröllopet. Vi hade bokat en halvdagsfotografering. Vi hann bli trötta innan Jørn och hans assistent blev det.
Det var väldigt enkelt att bli fotad av Jørn, han hjälpte oss med hur vi skulle posera för att få de bästa bilderna, och vilka bilder vi fick. Var svårt att välja bland alla fantastiska bilder vi fick.
Jørn är otroligt professionell och vi rekommenderar han starkt som fotograf. Vi kommer helt klart ta kontakt i framtiden om vi behöver en fotograf.

Bryllupet til Christina & Martin, Oslo
Se flere bilder her


5I8A7788

Du gjorde dagen vår helt fantastisk og fikk atmosfæren og følelsene våre inn i bildene på en helt super måte. Vi er kjempefornøyde 😊 Og du kommer garantert til å bli anbefalt på det sterkeste til venner og bekjente! Koser meg fortsatt med bildene, sitter her og kjenner dagen om igjen😊

Bryllupet til Elisabeth & Geir, Røyken
Se flere bilder her


Tusen takk for de fantastiske bildene du tok på vår bryllupsdag!! Vi er så takknemlige for engasjementet og profesjonaliteten til Jørn. Vi er kjempe fornøyd, og det kunne ikke blitt bedre!

Bryllupet til Elin & Ole Kristian, Sandefjord
Se flere bilder her


Utrolig profesjonell, engasjert i at vår dag skulle bli perfekt på alle måter, gledet seg på våres vegne og det merket vi godt i jobben han utførte! Fantastisk !!

Bryllupet til Camilla & Marius, Nesodden
Se flere bilder her
Se video-slideshow her


Jørn er en veldig engasjert og flink fotograf som vi vil anbefale varmt. Fra vi tok kontakt med han til vi hadde fått alle bildene har han vært svært pålitelig, positiv og engasjert. Vi er veldig fornøyd med å ha hatt han som vår bryllupsfotograf, og våre venner og bekjente har gitt gode tilbakemeldinger på hans fotografier og fremtoning i bryllupet.

Bryllupet til Pernille & Mikkel, Holmenkollen
Se flere bilder her
Se video-slideshow her


Gorgeous baptism pics of our daughter! Thank you very much! Recommended photographer for your best life moments

Dåp Georgiana & Torben, Asker Kirke


Vi var så heldige å få ha fotograf Jørn Beheim med oss under hele vårt bryllup. Han gjorde dagen våres perfekt med artige innspill og gode humør, bildene han tok ble helt fantastiske. Han har en egen evne til å få med atmosfæren inn i bildene sine, så ser du etter en som kan ta bilder til deres bryllup så treffer dere godt her. Vi hadde med Jørn hele dagen, og fikk mange gode og artige bilder fra festen også. Vi anbefaler Jørn Beheim på det sterkeste.

Bryllupet til Siw og Jan Aage, Nedre Eiker
Se flere bilder her


Utrolig flink, dyktig, blid og imøtekommende. Finner på mange morsomme og kreative ideer for å få flotte bilder

Nyfødtfotografering Mari & Thomas, Studio Jørn Beheim


IMG_1700-Edit

Jørn tok bilder av oss når vi giftet oss. UTROLIG dyktig, dedikert og hyggelig fyr som gav oss flotte og minnerike bilder. Vår varmeste anbefaling.

Bryllupsfotografering Idun & Marius
Se flere bilder her


Flink fotograf som er både kreativ og engasjert. Ble veldig fornøyd med bildene.

Bryllupet til Siv & Kay, Drammen
Se flere bilder her

%d bloggers like this: