Portrettbilder i studio

Portrettbilder i studio.

Ønsker du flotte portrettbilder tatt i studio?

Som studiofotograf gjør jeg mye forskjellige type fotograferinger. Det er mye barn og familiebilder, men det er også en stadig økende andel voksne som kommer for å få tatt profesjonelle studiobilder. Dette setter jeg stor pris på, og synes det er flott at det virker som mange nå er lei selfies tatt på en armlengdes avstand. Det er mange bruksområder for gode studiobilder. Portrettbilder til hjemmet men også til bruk i arbeidsliv og annet, mulighetene er mange. Noen trenger rene headshots til profilbilder eller jobbsøknader, mens andre igjen er ute etter noe kunstnerisk som gjør seg godt printet stort på en vegg.

Portrettbilder i studio

Felles for all studiofotografering,  og portrettbilder er at du får så mye tid du ønsker til bildene. Du kan ta med deg forskjellige skift og jeg endrer gjerne på bakgrunnsfarger og valg av studioutstyr for å få de gode bildene. Når bildene er tatt kommer du tilbake for en kostnadsfri visningstime. Her kan du velge ut bilder du ønsker, og disse bildene vil jeg jobbe med etterbehandling på. Det går faktisk mer tid på redigering av bildene enn å ta de selv om det er ett begrenset antatt bilder. Det er med andre ord ingen grunn til bekymring over at du ikke får brukt filtere som i selfies. Bildene blir retusjert og etterbehandlet etter dine ønsker.

Studioet mitt ligger rett utenfor Drammen (6-7 min) med beliggenhet nære motorveien. Det er ikke noe problem å komme fra Oslo – Kongsberg – Tønsberg med bil. Se kart under info hvis du ønsker mer informasjon. Jeg har jevnlig besøk fra Asker, Oslo og Kongsberg i studioet.

Hvis du ønsker portrettbilder men ikke ønsker å reise er det også mulig for meg å komme til deg for fotografering. Bildene kan selvfølgelig tas utendørs, men jeg har også fraktbart utstyr for studio som gjør at jeg kan ta bilder du ville trodd var tatt i studio hjemme hos deg. Studio-bakgrunner og belysning har jeg plass til i bilen. Hvis du ønsker å høre mer om mulighetene se enten hjemmeside eller ta kontakt med meg på mail eller telefon.

Portrettbilder i Studio
Portrettbilder i Studio. Fotograf Jørn Beheim
Portrettbilder i Studio
Portrettbilder tatt i studio av fotograf Jørn Beheim.
Portrettbilder i Studio
Konfirmasjonsbilder i studio tatt av Fotograf Jørn Beheim

Se flere bilder i galleriet her

Les mer om studiofotografering her

Se flere blogginnlegg her

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.