Info

5I8A6556

Fotograf Jørn Beheim

Kontaktskjema og informasjon

Jeg tar oppdrag på hele østlandet – og bryllup i hele Norge. Studioet ligger rett utenfor Drammen sentrum (6-7 min) med nær tilknytning motorvei i alle retninger (Oslo -Tønsberg – Kongsberg).

Køfri tilkjøring og parkering rett utenfor døren.

Adresse: Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande (Skoger i Drammen)

   90 50 50 01

   jorn.beheim@gmail.com

  Kart beliggenhet

Facebook:   Fotograf Jørn Beheim
Instagram:  jornbeheim

Om meg

Jeg har hatt en lidenskap for fotografering i mange år og startet med å fotografere landskap. I dag er jeg veldig glad for den tiden jeg brukte på alle landskapsbildene når jeg fotograferer mennesker. For fotografering handler om lys, og forståelse av hvordan lyset påvirker motivet. Et landskapsbilde kan man komme tilbake til og ta en annen dag når lyset er riktig, men dette går ikke når man skal fotografere i f.eks et bryllup. Her må man ha tenkt igjennom hva man gjør hvis lyset ikke er spesielt bra den dagen og hvordan man skal løse det. Dette er også grunnen til at jeg noen ganger bruker naturlig tilgjengelig lys, men ofte også bruker profesjonelt studioutstyr for å forme lyset slik jeg vil at det skal falle på motivet.

Jeg er heldig og får betalt for å gjøre noe jeg elsker, og jeg kan med sikkerhet si at fotografering er langt mer enn jobb for meg. Kameraet er stort sett alltid med meg selv på korte turer som ikke er foto-relatert. Fordi det er dette jeg liker å gjøre, og at man aldri vet når ett øyeblikk verdt å forevige kommer.

Min andre store lidenskap er fallskjermhopping. I Norgesmesterskapet i 2010 tok laget mitt Gull i «Freefly Intermediate» og Sølv i «Freefly Open». Her var jeg lagets kamera og videomann. I dag har jeg sluttet å konkurrere men tar fortsatt bilder fra fallskjermhopping.

Fotografering både utendørs og i studio.

Som fotograf har jeg studio i Drammen, men tar også på meg oppdrag i Oslo og resten av østlandet. Jeg gjør fotooppdrag i bryllup, med familie, portrett, barn, gravid og nyfødt mm. Studioet er godt utstyrt for de fleste type oppdrag, så studiobilder er enkelt å booke hos meg. Jeg jobber også for bedrifter med fotografering til reklame og annonser.

Håper du tar deg tid til å kikke igjennom bildene i galleriene mine. Se på bildene i galleriet i fullskjerm: I høyre øvre kant av hvert bilde er det ikon for “utvidelse” bruk dette for å se bildene best. Har du lyst til å bruke meg som fotograf eller har spørsmål så er det bare å ta kontakt.

Jeg kan love at dine bilder betyr noe for meg også! Mitt løfte til deg er at jeg gjør absolutt alt jeg kan for å ta så gode bilder jeg kan, alltid!

Se andres tilbakemeldinger her

Kontaktskjema

Jeg tar fotooppdrag på hele østlandet, og bryllupsfotografering i hele Norge. Studio rett utenfor Drammen sentrum (6-7 min) med enkel tilkomst fra motorvei i alle retninger (Oslo – Tønsberg – Kongsberg).

Fyll ut kontaktskjemaet her hvis du har spørsmål. Du får svar raskt!

Fotograf Jørn Beheim