Bryllupsfotografering Sandefjord

Bryllupsfotografering Sandefjord.

Elin & Ole Kristian giftet seg i Sandefjord 10. Juni 2017.

Vielsen ble holdt i Sandefjord kirke, og festen var lagt til Scandic Park Hotel.

Vi hadde planlagt å fotografere bryllupsbildene på tre steder. Men vi fikk raskt merke at det blåste ganske kraftig i Sandefjord denne dagen.

Ved Mokollen (107 m.o.h) som var lagt inn som første sted tok det ikke mange sekundene før sløret rett og slett blåste av. Vi fikk reddet sløret før det forsvant over den stupbratte veggen.

Elin og Ole Kristian tok det med ett smil men vi forsto raskt at her var det bare å komme seg videre til Preståsen / Brydedammen som var planlagt sted nummer to for bryllupsfoto. Pga vind holdt vi oss der hele tiden i stedet for å reise videre ned i havna i Sandefjord hvor vinden antagelig ikke var stort bedre. Vi fikk tid til å ta noen flotte bilder av brudeparet og forlovere ved Brydedammen.

Takk for en flott dag til Elin og Ole Kristian.

Bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotografering Sandefjord

Bryllupsfotografering Sandefjord

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.