Bryllupsfotografering Nesodden

Bryllupsfotografering Nesodden

Camilla & Marius giftet seg på Hellviktangen 12 Mai 2017.

Hellviktangen er en av Nesoddens flotteste områder. Beliggenheten er utrolig fin med strand, sjø og utsikt over fjorden mot Oslo. Dette er en av perlene sentralt på østlandet! Nesodden har sitt navn fra middelalderen hvor vannet sto langt høyere. På den tid var kun de høyereliggende områdene over vann, derfor navnet Nes. Ser du på ett kart i dag så er det Nesoddtangen som danner hodet på svanen i Oslofjorden.

I dette bryllupet var det utrolig flott å være fotograf. Fra tidlig morgen til sent kveld var alt lokalisert på ett sted. Og for ett flott sted med masse variasjon til bryllupsbildene.

Vi startet tidlig på dagen med forberedelsene til bruden på en lokal frisørsalong. I løpet av formidddagen ble det tid til en tur for å møte brudgom og vennene hans. Når bruden kom til Nesoddtangen ble det bilder der med barn og forberedelser før vielsen startet på stranda.

Jeg lagde ett video-slideshow fra dagen, kikk på dette her:

Tusen tusen takk for en fantastisk dag på Nesodden med dere Camilla og Marius!!

Bryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering NesoddenBryllupsfotografering Nesodden

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.