Bryllupsfotografering i Drammen

Bryllupsfotografering i Drammen

Nina og Christian giftet seg i Drammen 26. Mai 2017.

Paret bor i Drammen og da ble det naturlig å bruke den flotte byen som bakgrunn i bryllupsbildene. Byen viste seg fra sin flotteste side denne dagen med temperaturer langt over 20 grader og helt skyfritt. Utrolig flott!

Som fotograf er så godt vær midt på dagen litt utfordrende da det lett blir harde skygger og mye lys for øyne. Dette ble løst med en god miks av bilder hvor vi trakk litt inn i skyggepartier på noen av bildene. Drammen har virkelig blitt en flott by, en enkel gåtur langs elva gir utrolig mye og flott variasjon til bryllupsbildene.

Dette ble en hyggelig dag utendørs hvor mange andre Drammensere også var ute å nøt det fine været. Gratulasjonene kom jevnlig, rett og slett til å bli glad av. Fantastisk!

Bryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i DrammenBryllupsfotografering i Drammen

Bryllupsfotografering i Drammen

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.