Bryllupsfotografering Drammen

Bryllupsfotografering Drammen.

Idun og Marius giftet seg i Skoger Gamle Kirke i Drammen.

Idun kommer selv fra Skoger og satt stor pris på å kunne gifte seg i samme kirke som familien tidligere har gjort.

Skoger gamle kirke er en langkirke av stein fra middelalderen på gården Hanaval i Drammen kommune. Byggeåret er antatt å være mellom 1200 og 1220 og kirken er dermed et av Drammens eldste bygg. Kirken var på 1700-tallet en votivkirke. Kirken har relativt små vinduer så for en bryllupsfotograf kan den være litt utfordrene å få nok lys til bildene. Dette gikk fint selv med bruk av for det meste naturlig lys under vielsen.

Etter vielsen tok vi flere av bildene på områdene rundt kirken. På vei til mottagelsen stoppet vi på ett jorde for å ta noen ekstra landskaps-bryllupsbilder. Festen ble holdt ved Drammen Teater.

Takk for flott dag sammen med dere Idun og Marius!

Bryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering Drammen

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.