Bryllupfotografering Drammen, Sølfastøya

Bryllupsfotografering Drammen, Sølfastøya

Siv og Kay giftet seg utendørs på Sølfastøya.

Bryllupsparet er nærmeste naboer til den lille øya, og følte de var heldige som omtrent kunne gifte seg i “hagen”. Sølfastøya er en liten, smal øy beliggende i Drammenselva, rett ut for Pukerud. Den har sitt navn etter Sølfast (Sylvester) Ingvaldsen som eide øya og drev sin gård der fra 1788.

Paret har også en gammel tresnekke i veldig god stand de ønsket å ta i bruk på bryllupsdagen. Båten ble derfor brukt som fremkomstmiddel for Siv på vei til vielsen. På brygga ved eget hjem sto brudgom Kay spent og ventet sammen med sin forlover. Det var regn i lufta men stemningen bar ikke preg av det.

Til selve vielsen var det satt ut et telt nede ved Drammenselva. Her hadde gjester og bryllupspar flott utsikt selv om det sikkert var andre ting som var viktigere akkurat denne dagen. Middagen ble holdt inne i lokalet som leies ut på Sølfastøya.

Etter middag tok vi bryllupsbilder ute på øya. Været lettet utover kvelden og vi fikk noen flotte bilder i solnedgang over elven.

Takk så mye til bryllupsparet for en flott dag sammen med dere!

Bryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering DrammenBryllupsfotografering Drammen

Bryllupsfotografering Drammen, Sølfastøya.

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.