Bryllupsfotografering Åsgårdstrand

Bryllupsfotografering Åsgårdstrand.

Elin & Anders giftet seg i Åsgårdstrand lørdag 17. Juni 2017.

Vielsen fant sted i Borre Kirke som ligger noen få minutters biltur fra Åsgårdstrand sentrum. Vi tok noen familiebilder i nærhet av kirken før vi satte kursen mot Edvard Munchs gamle hjem i Åsgårdstrand sentrum. Huset er vernet og området rundt inngår i Munch-parken.

Det er lett å skjønne at Munch fant inspirasjon til maleriene sine her med ro, og beliggenhet helt nede ved sjøen. Og Munch var ikke den eneste kjente kunstneren som bosatte seg i Åsgårdstrand, kjente navn som Christian Krohg og Hans Heyerdahl gjorde det samme. Det koselige gule huset på flere av bildene er Munchs gamle hjem. Etter ett fint besøk i Munch-parken tok vi turen bort til brygga og stranden rundt for flere bryllupsbilder.

Som bryllupsfotograf er dager som dette perfekte. En perle ved sjøen, god tid til bilder, og fantastisk stemning hele veien. Luksus å ha en jobb hvor man glemmer at man er på “jobb”.

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Tusen takk til Elin og Anders som gjorde dagen så flott!

Bryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering ÅsgårdstrandBryllupsfotografering Åsgårdstrand

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.