Bryllupsfotograf Tønsberg

Bryllupsfotograf Tønsberg

Thea & Wilhelm giftet seg i Tønsberg Domkirke 12. August 2017.

Tønsberg viste seg fra sin beste side som en av Norges flotteste sommerbyer denne fine augustdagen. Flott sommervær og mange mennesker ute i Norges eldste by.

Bryllupsfotograf Tønsberg

Thea og Wilhelm er opprinnelig fra Tønsberg men har bodd i Oslo de siste årene. Denne sommeren rundt samme tid som bryllupet flytter de tilbake til hjembyen Tønsberg hvor de også har familien sin.

Paret hadde ønsker om å bruke mest mulig tid sammen med familie og venner på bryllupsdagen sin. Vi avtalte derfor å bruke kort reisevei for å ta bryllupsbildene. Valget falt derfor på Slottsfjell til de offisielle bryllupsbildene siden vielsen ble holdt i Tønsberg Domkirke. Kirken ligger helt i foten av gangveien opp til Slottsfjell, og muligheten for gode bakgrunner til bildene er mange hele veien opp.

Etter en fin og morsom fotoshoot sammen med bryllupsparet og forlovere reiste vi ned til brygga i Tønsberg og det kjente utestedet Foynhagen. Dette stedet er også drevet av familie til paret, kjente og fine omgivelser for bryllupsparet. Paret ankom Foynhagen med en flott veteranbil, og mottagelsen ble varm når paret kom kjørende via brygga direkte inn til den grønne perlen på brygga.

Etter en fin mottagelse, bildetakning og mingling på Foynhagen gikk alle gjestene de hundre meterne bort til Quality Hotel på brygga. Her var det gjort klart til middag oss fest.

Gratulerer så mye til paret. Tusen takk for en fantastisk dag og kveld med dere Thea & Wilhelm!

 

This slideshow requires JavaScript.

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.