Bryllupsfotograf Oslo

Bryllupsfotograf Oslo.

Karin og Anders giftet seg i den Svenske Margaretakyrkan i Oslo Lørdag 8. Juli 2017.

Dette ble en spennende dag med skikkelig variert Norsk sommervær. Under fotograferingen av de offisielle bryllupsbildene kom det inn ett skikkelig regnskyll hvor det sprutregnet så mye at vi måtte ta en 20 minutters pause. Jeg kan faktisk ikke huske så kraftig regnvær under bryllupsfotografering noensinne.

Bryllupsfotograf Oslo

Dagen startet med fotografering i vielsen i den Svenske Margaretakyrkan i Oslo. Dette er en stor, lys kirke i Oslo sentrum. Etter en flott vielse hadde vi avtalt å reise ut på Fornebu hvor paret bor. De bruker ofte de fine turstiene langs sjøen ved Snarøya og Rolfsbukta til familieturer. Og hadde derfor ett ønske om å få tatt bryllupsbildene der.

Vi hadde kun satt av rundt 60 minutter til selve fotografering av bryllupsbildene. Når regnet startet nesten umiddelbart etter vi ankom Fornebu ble paret litt bekymret for bildene. Det regnet så kraftig at det sprutet opp fra bakken! Etter rundt 20 minutter hvor vi måtte gjemme oss under noen store trær fortsatte vi. Med kun 40 minutter til bildene ble tiden knappere en vanlig men for noen fantastiske bilder vi fikk. Moralen er at dårlig vær også kan gi fantastiske bilder!

Etter vi ble ferdige med bryllupsbildene reiste vi videre til Villa Eckbo i Oslo for bilder av mottagelse, familie og fest.

Tusen takk for en fantastisk dag med dere Karin og Anders 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.