Bryllupsfotograf Nord-Norge

Bryllupsfotograf Nord-Norge.

Linn og Øyvind giftet seg i Bodø 16. September 2017

Selv om jeg har base i Drammen, og for det meste fotograferer bryllup rundt på østlandet setter jeg stor pris på muligheten til å reise andre steder for bryllupsfotografering. I dette bryllupet gikk turen til Bodø.

Paret skulle gifte seg på en øy utenfor Bodø så her måtte jeg komme opp dagen før da det også var en times kjøretur medberegnet ferge fra Bodø sentrum til stedet for middag og fest på Kjerringøy. Jeg brukte dagen før bryllupet til å hente ut leiebil på flyplassen og innlosjere meg på ett hotell i Bodø sentrum før jeg reiste videre ut mot Kjerringøy for å møte bryllupsparet. På denne måten fikk vi tatt planleggingsmøtet samtidig som jeg kikket etter gode steder for fotografering av de viktige bryllupsbildene. Og her fikk jeg god hjelp av Øyvind og Linn som hadde familie i området. Det ble ett hyggelig møte hvor jeg også fikk gode lokalhistorier fra øya.

Bryllupsfotograf Nord-Norge

På lørdagen når bryllupsdagen hadde kommet startet vi fotograferingen av forberedelser på frisørsalongen Cous Cous. Herifra gikk turen til Bodin Kirke rett utenfor Bodø sentrum. Vi fotograferte under vielsen og gratulasjoner utenfor kirken før vi satte turen mot Kjerringøy. Været denne dagen kunne ikke blitt bedre, det var knapt en sky på himmelen. Fergeturen over til Kjerringøy gikk fort og vi startet med fotografering av bryllupsbildene ganske raskt etter vi var i land på øya. I møtet dagen før hadde vi planlagt godt, og bildene ble tatt i en fin rekkefølge på vei til stedet for middag.

Dette ble en fantastisk dag og kveld. I tillegg til bilder under middag og taler fikk vi også med oss noen bilder på brygga i skumring. Tusen takk til paret for hyggelig dag. Gratulerer så mye.

Bryllupsfotograf Nord-Norge
Bryllupsfotograf Jørn Beheim i Nord-Norge.

Bryllupsfotograf Nordland Bryllupsfotograf Kjerringøy Bryllupsfotograf Bodø

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.