Bryllupsfotograf i studio

Bryllupsfotograf i studio.

Bryllupsfotografering kan også gjøres i studio.

For endel år siden tok de aller fleste bryllupsbildene sine i ett fotostudio. Dette hadde nok mye å gjøre med utstyret man fotograferte med tidligere, dette var mer egnet til å bruke i kontrollerte miljø som et studio. I dag er det aller mest vanlig å få fotografen til å komme til ditt bryllup og fotografere forberedelser, vielsen og bryllupsbildene på din lokasjon. Jeg jobber fulltid som bryllup og studiofotograf, og når det gjelder bryllup er den aller største andelen med fotografering ute på kundens lokasjon.  Men det er noen ganger det fortsatt kan lønne seg å ta bildene i studio.

Bryllupsfotograf i studio

Bryllupsbilder tatt i studio er helt vær-uavhengig. Det kan være tider på året hvor det er mye vær og kulde. Vanligvis løses dette godt også i vanlig utendørs bryllupsfotografering, men det er helt klart mer behagelig å jobbe i vanlig innetemperatur. Hvis du vet du ikke trenger ett stort antall bilder er det også en økonomisk fordel. Ved bryllupsbilder i studioet er det ingen behov for meg å reise rundt i forkant for å finne gode steder å ta bildene. Dette og planleggingsmøter tar mye tid i tradisjonell bryllupsfotografering. Med bryllupsbilder i studioet er alt mer effektivt.

I de vanlige pakkene jeg tilbyr for bryllupsfotografering er alle bildefilene inkludert i en fast pris på pakken. Dette på grunn av at prisen for pakkene ligger høyere da det er mye mer arbeid rundt bryllupet. Planlegging, møter, omfattende fotografering på bryllupsdagen, og ikke minst all etterbehandlingen.  Bryllupsbilder tatt i studio regnes som vanlig studiofotografering, og bildene er derfor ikke inkludert i prisen. Du betaler en lav sum for selve fotograferingen i studioet, og kjøper bildene du ønsker i etterkant (ingen kjøpeplikt).

Kostnadseffektivt

Det er med andre ord kostnadseffektivt for deg hvis du vet du ikke trenger ett stort antall bilder. Ønsker du noen flotte bilder til å ha på veggen, eller til deling med venner og slekt så har du muligheten til å kjøpe digitale filer i full oppløsning i etterkant av fotoshooten. Etterbehandling og retusjering er inkludert i prisen på bildefilene du ønsker å kjøpe. Det er også mulighet til å kjøpe ferdige forstørrelser på fotopapir rett fra studioet hvis du ønsker. Priser på digitale bildefiler i full oppløsning og forstørrelser på fotopapir finner du på hjemmesiden under fanen “priser”.

Jeg ønsker også å nevne at jeg har ukedags-fotografering av bryllup utendørs. Dette inngår i de vanlige bryllupspakkene og har dermed alle bildefilene inkludert i prisen. “Pakke 5” er priset for at det skal være rimelig å få tatt profesjonelle bryllupsbilder utendørs til lav pris. Hvis du foretrekker bilder tatt ute i naturen, og ønsker å få med alle bildene i pakkeprisen er dette en fordelaktig løsning. Bildene blir tatt på samme måte som bryllupsbildene i helgene, og du får god tid til fotograferingen. Les mer om tradisjonell bryllupsfotografering her

I bryllupsbildene under kom paret til mitt studio for å bli fotografert. I det paret kom i Desember, lavet snøen ned og jeg spurte om de også ønsket ett bilde tatt utendørs på ett jorde over veien som tilhører eiendommen. Som fotograf ønsker jeg å bruke alle mulighetene jeg kan for å levere spennende bilder. Jeg angret ikke når jeg så hvor unikt bildet i snødrevet ble.

Bryllupsfotograf i studio:

Ønsker du en samtale om bryllupsbilder eller annen studiofotografering er det bare å ta kontakt.

Bryllupsfotograf i studio
Bryllupsfotograf i studio
Bryllupsbilder i studio
Bryllupsbilder i studio. http://www.jornbeheim.no

Studio Drammen

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.