Bryllupsfotograf i Oslo

Bryllupsfotograf i Oslo.

Emma og Morten giftet seg i Oslo 14. Februar 2018.

I dette bryllupet giftet bryllupsparet seg på Oslo Tinghus. Og vi hadde avtalt å ta bryllupsbildene på Botanisk Hage i Oslo.

Bryllupsfotograf i Oslo

Været i Norge er stadig skiftende på vinterstid og det fikk vi erfare under fotograferingen av bryllupsbildene. Under deler av fotograferingen regnet og haglet det kraftig med mye vind. Men vi hadde forberedt oss godt og paret hadde varme klær som de brukte når vi gikk rundt i Botanisk hage. Under fotografering av bildene tok de av seg ytterklær i den korte tiden vi brukte på hvert sted. Botanisk hage er selvfølgelig ikke like fargerik i februar som på sommeren men det er mange flotte bakgrunner å velge blant.

Vi tok også en liten pause fra været når det sto på som verst. Da gikk vi inn i helårs drivhusene i den flotte hagen. Her fikk vi også tatt noen bilder med  mer sommerlig look selv om det haglet og blåste ute. Det finnes alltid en løsning selv om man er uheldig med været på bryllupsdagen.

Som bryllupsfotograf i Oslo og omegn er Botanisk hage utrolig flott. Det er en rolig perle midt i sentrum av byen. Hvis man har knapp tid, eller det ikke er praktisk med bil ut av sentrum for bryllupsfotografering er det fint med en slik mulighet. Oslo har selvfølgelig mange andre flotte steder for fotografering også. Rett utenfor sentrum er det varierte muligheter med både sjø og utsiktspunkter. Har man ønsker for mer urban bakgrunn for bildene er mulighetene mange. Dette gjør Oslo by til ett flott og variert sted for ett bryllup.

Takk for utrolig hyggelig fotografering med dere Emma og Morten, og gratulerer så mye med dagen deres.

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.