Bryllupsfotograf Sem Gjestegård i Asker

Bryllupsfotograf i Asker.

Kristin og Sven giftet seg på Sem Gjestegård i Asker 7. Oktober 2017

Jeg ble kontaktet av Kristin i forkant av bryllupet. Hun fortalte at de skulle gifte seg, og hele vielsen og bryllupsfesten skulle holdes på Sem Gjestegård i Asker.

Bryllupsfotograf i Asker.

Det er alltid veldig behagelig å få tatt både vielsen og bryllupsbildene på samme sted. Når alt ligger på samme sted kan man være mer effektiv og det går ikke bort mye tid til bilkjøring mellom steder. Når man først skal holde seg på ett sted er det flott å være på Sem Gjestegård. Man har Semsvannet liggende like bak og vi tok selvfølgelig en liten tur bort dit for å fotografere noen av bildene.

Planleggingsmøtet hadde vi holdt dagen før når paret var innom for å gjøre de siste forberedelsene til middagen dagen etter. Jeg hadde vært litt rundt på eiendommen og merket meg når solen gikk ned før møtet. Det første tidsskjemaet for bryllupsbildene endret jeg litt på for å få med de fine fargene i solnedgang. Hvor vakkert er ikke disse høstfargene i solnedgangen? Som bryllupsfotograf er det ikke alltid jeg kan legge tidspunktene til det jeg selv ønsker, da det ofte er ett tett skjema for bryllupsparet. Men lyset i disse bildene viser at det noen ganger bør vektlegges hva fotografen ønsker.

Bryllupsparet ble veldig godt fornøyd med bildene. Jeg har garantert verdens fineste jobb. Jeg treffer mange hyggelige mennesker, og det på en av de største dagene i deres liv. Jeg får også gitt fra meg varige minner som blir verdsatt i ettertid. Det kan umulig finnes annet arbeid som er like givende som det å være bryllupsfotograf!

For en fantastisk høstdag på Sem Gjestegård i Asker. Takk til paret for godt humør og hyggelig dag med bryllupsfotografering. Gratulerer så mye til dere begge to.

Bryllupsfotograf Jørn Beheim på Sem Gjestegård i Asker.
Bryllupsfotograf Jørn Beheim på Sem Gjestegård i Asker.
Bryllupsfotograf i Asker
Flotte høstfarger på Sem Gjestegård

Bryllupsfotograf Sem Gjestegård Asker

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.