Bryllupsfoto Drammen

Bryllupsfoto Drammen

Bjørn Tore & Lena giftet seg i Nedre Eiker kirke 19. August 2017.

Dette ble en flott dag i Drammen hvor bryllupsdagen startet med brudens forberedelser hjemme hos sine foreldre. Sammen med Lena var venninnene som alle ble klargjort av sminkør.

Bryllupsfoto Drammen

Som fotograf setter jeg alltid pris på å være med på forberedelsene på dagtid. Det er en fin start på dagen som gjør at bruden med følge får en ro rundt bildene som ofte forplanter seg videre igjennom dagen. Her var stemningen god og bruden ble hentet i en flott limousin for å bli fraktet til Nedre Eiker Kirke. Vi fikk tid til å ta noen bilder i bilen før vi kom frem til kirken. Vel fremme gikk jeg inn og hilste på brudgom i kirken som allerede var fullsatt. Det var også akkurat nok tid til å sette opp det jeg trengte av lys i kirken.

Etter en flott vielse reise vi videre til Gulskogen Gård for fotografering av de viktige bryllupsbildene. Vi hadde god tid og stemningen var god med latter og morsomme kommentarer. Gulskogen Gård er ett populært sted for å ta bryllupsbildene og når også august er en av de mest hektiske bryllups-månedene var vi ikke alene på området. Etter vi var ferdige med bildene reiste vi videre til middag og festlokalet i Nedre Eiker.

Takk til Lena og Bjørn Tore for en utrolig hyggelig dag 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Les mer om bryllupsfotografering her

Se flere bryllupsbilder her

Se flere blogginnlegg her

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.