+

Bryllupsfotografering Fossesholm, Vestfossen

Bryllupsfotografering Fossesholm.

Victoria og Rohit giftet seg i Bragernes Kirke i Drammen 5. August 2017. Festen ble holdt på Fossesholm herregård i Vestfossen.

Etter forberedelser på Quality Hotel i Drammen var det klart for bryllup i Bragernes Kirke. Det ble en flott vielse i den store kirken. Festen ble holdt på Fossesholm, men før vi reiste dit stoppet vi på Gulskogen gård i Drammen for å ta bryllupsbilder der. Vi fikk ikke holdt på lenge før himmelen åpnet slusene og det sprutregnet. Paret tok det usedvanlig godt så bildene ble fulle av sjarm selv i sprutregnet. Vi reiste videre til festlokalet på Fossesholm og tok gruppebilder av familie og venner.

Continue reading “Bryllupsfotografering Fossesholm, Vestfossen”

+

Bryllupsfotografering Kjørbo Gård, Sandvika

Bryllupsfotografering Kjørbo Gård, Sandvika

Jannecke & Eirik giftet seg i Sinsen Kirke 29. Juli 2017. Festen ble holdt på Kjørbo gård i Sandvika, der vi også tok alle bryllupsbildene.

Jeg liker godt å fotografere på Kjørbo gård. Beliggenheten helt nede ved sjøen i Sandvika gir mange gode muligheter for bryllupsbilder. Her er det muligheter for å få både sjø og park-bilder i kort avstand fra festlokalet.

Ved dette bryllupet hadde vi kun en times tid til bryllupsbildene pga sen vielse og mottagelsen på Kjørbo. I slike tilfeller er det en stor fordel å kunne få varierte bilder uten å måtte kjøre ekstra med bil. Bildene fra Kjørbo er tatt på en avstand på ca 500 meter men de er allikevel varierte.

Continue reading “Bryllupsfotografering Kjørbo Gård, Sandvika”

+

Bryllupsfotografering Bygdøy

Bryllupsfotografering Bygdøy.

Elin og Lars giftet seg på Bygdøy utenfor Oslo 21. Juli 2017.

Bygdøy er en halvøy som ligger rett utenfor Oslo. Det var arrangert slik at gjestene ankom Bygdøy med båt. Fergen som fraktet alle bryllupsgjestene la fra ved Rådhus-kaia. Gjestene fikk en fin tur i Oslofjorden før de ankom Bygdøy.

Vi startet fotograferingen en kort biltur unna på Fornebu. Nærmere bestemt ved sjøkanten nede på Rolfsbukta. Etter en hyggelig fotografering her reiste vi videre til Bygdøy for flere bryllupsbilder ved Fram-museumet. I det gjestene var på vei over til øya var vi i ferd med å avslutte fotografering av bryllupsbildene.

Continue reading “Bryllupsfotografering Bygdøy”

+

Bryllupsfotografering Oslo, Botanisk Hage

Bryllupsfotografering Oslo.

Christina & Martin giftet seg på Tinghuset 26. Juni 2017.

Paret som bor i Oslo er ofte på besøk i Botanisk hage på sommeren. De ønsket derfor at bryllupsbildene skulle tas der. Dette var jeg helt enig i da Botanisk hage rett og slett er fantastisk flott. Hagen har stor variasjon på planter og trær, og er veldig godt egnet for bryllupsfotografering. En fordel var også godt at dagen for bryllupsfotografering var en ukedag da Botanisk hage ofte er godt besøkt i helgene. Continue reading “Bryllupsfotografering Oslo, Botanisk Hage”

+

Bryllupsfotografering Røyken

Bryllupsfotografering Røyken.

Elisabeth & Geir giftet seg i Røyken Kirke Lørdag 24. Juni 2017. Det ble en flott vielse i den gamle kirken fra 1229.

Bryllupsfesten ble holdt på Høyenhall. Men før vi reiste dit hadde vi satt av tid til bryllupsfotografering på 3 steder. Det første området for bryllupsbilder var rett ved kirken, her tok vi bildene i kanten av ett flott jorde rett ved parkeringsplassen. Etter dette reiste vi ned til Lahellholmen. Hvis jeg har muligheten tar jeg gjerne med litt forskjellige steder for bryllupsbildene, og Lahellholmen har fin beliggenhet i Drammensfjorden.  Continue reading “Bryllupsfotografering Røyken”

+

Bryllupsfotografering Åsgårdstrand

Bryllupsfotografering Åsgårdstrand.

Elin & Anders giftet seg i Åsgårdstrand lørdag 17. Juni 2017.

Vielsen fant sted i Borre Kirke som ligger noen få minutters biltur fra Åsgårdstrand sentrum. Vi tok noen familiebilder i nærhet av kirken før vi satte kursen mot Edvard Munchs gamle hjem i Åsgårdstrand sentrum. Huset er vernet og området rundt inngår i Munch-parken.

Continue reading “Bryllupsfotografering Åsgårdstrand”

+

Bryllupsfotografering Sandefjord

Bryllupsfotografering Sandefjord.

Elin & Ole Kristian giftet seg i Sandefjord 10. Juni 2017.

Vielsen ble holdt i Sandefjord kirke, og festen var lagt til Scandic Park Hotel.

Vi hadde planlagt å fotografere bryllupsbildene på tre steder. Men vi fikk raskt merke at det blåste ganske kraftig i Sandefjord denne dagen.

 

Ved Mokollen (107 m.o.h) som var lagt inn som første sted tok det ikke mange sekundene før sløret rett og slett blåste av. Vi fikk reddet sløret før det forsvant over den stupbratte veggen.

Continue reading “Bryllupsfotografering Sandefjord”

+

Bryllupsfotografering Sandvika

Bryllupsfotografering Sandvika.

Solveig og Mattias giftet seg på flotte Kjørbo gård i Sandvika 3. Juni 2017. Vielsen ble holdt utendørs sammen med familie og venner.

Jeg lagde ett slideshow fra bryllupet: Klikk her

Continue reading “Bryllupsfotografering Sandvika”

+

Bryllupsfotografering Lier

Bryllupsfotografering Lier.

Inger Helene og Fredrik giftet seg i Frogner Kirke i Lier søndag 4. Juni 2017.

Paret hadde en stor overraskelse til familie og venner som hadde kommet til kirken for det de trodde var en dåp. I kirken under dåpen fikk gjestene den morsomme beskjeden om at de også befant seg i ett bryllup!

Continue reading “Bryllupsfotografering Lier”

+

Bryllupsfotografering i Drammen

Bryllupsfotografering i Drammen

Nina og Christian giftet seg i Drammen 26. Mai 2017.

Paret bor i Drammen og da ble det naturlig å bruke den flotte byen som bakgrunn i bryllupsbildene. Byen viste seg fra sin flotteste side denne dagen med temperaturer langt over 20 grader og helt skyfritt. Utrolig flott! Continue reading “Bryllupsfotografering i Drammen”